Överaktiv!

Ja det är vad man minst sagt kan kalla Zeb sen vi kom hem vid halv fyra tiden. Har ju varit en sväng uppe i Sälen och åkt si så där 110 mil i bilen på tre dagar så det var verkligen en överlycklig Zeb som fot omkring här hemma ikväll. Nu sover han som en klubbad säl! Eddie han klarade sig igenom Vasaloppet kanon! Trots att vädergudarna inte alls var på deras sida. Fy tyckte så synd om alla åkare när vi stod och tittade och de flesta hade varken fäste eller glid. Men om han ska åka fler gånger, ja då kan väl inte vädret och förhållandena vara sämre i allafall. Trevligt med en liten minisemester hela familjen

Just det, Zeb har vägrat ta nappen i tre dagar! Nonchalerat den totalt och tro det eller ej har han kunnat somna hur bra som helst ändå. Så vi får väl se hur fortsättningen blir, han kanske blir nappfri av sig självt. Ska inte ropa Hej än, men vore himla smidigt om så är fallet! Dessutom ganska perfekt om han vill sluta med den innan bebisen kommer.

Nu ska jag njuta av en påse ahlgrens bilar som åkt tur och retur Tranås-Sälen Sälen-Mora och till slut hem till Tranås igen utan att ha blivit uppäten:)

/Tina


40 grader..

40.4, ja det var vad tempen stannade på hos unge herr Enell klockan fyra i eftermiddags! Inte klokt ju, tror aldrig jag haft så hög feber. Känns som jag inte behöver skriva att han är jätte hängig och bara sitter i soffan och halvsover. Just nu sover han visst helt mot min arm. Stackars barn som ska behöva stå ut med det här. Alvedon hjälper lite men han är så trött min lille pojk. Imorgon är jag som tur va ledig så jag kan pyssla om min lille pojk ordentligt.

/Tina


Mitt lilla hjärta<3

Mitt lilla hjärta har blivit sjuk, kom bara helt plötsligt idag. Har bara suttit bredvid mig i soffan och tittat på tv i eftermiddag och kväll. Somnade till och med en timma i min famn i soffan och det är verkligen inte likt Zeb. Han är ju inte ett dugg intresserad av att sitta stilla annars och defenitivt inte framför tvn. När han vaknade sen vid sextiden ikväll hade han 39,7 i feber så inte lustigt att han är sliten. Nu sover han gott i sängen och så håller vi alla tummar vi har att bacillerna släpper fort som attan. Hatar att se mitt älskade barn sjuk, och ändå har vi ju haft tur för Zeb har ju knappt varit riktigt sjuk innan. Han var förskyld när han var två månader och sen var han ordentligt sjuk en gång när han var fyra månader men sen har han hållit sig frisk och kry.

Nu blir det familjen annorlunda och Sen sängen!!

/Tina


Vecka 29!

Välkommen vecka 29 får jag väl skriva idag, inte klokt va veckorna rinner iväg. Magen växer verkligen så det knakar nu och minstingen där inne är nu så stor så den sparkar på revbenen. härligt, och ännu större ska både jag och bebis bli innan det är dags. Disskuterar lite här hemma hur vi ska göra med sängar, lutar nog åt att vi köper en vanlig säng till Zeb redan nu så får bebisen Zebs spjälsäng. Mamma och pappa har ju kvar min gamla växasäng men jag tycker den känns så hög och otäck om han ska ge sig upp själv på natten. Är rädd att han trillar ur den då. Aja, vi får se hur vi bestämmer oss för att göra men vi borde nog ta tag i lite sånt där snart så man har det fixat i god tid. Måste även hå igenom Zebs kläder ordentligt och se vad vi behöver komplettera med. Är betydligt mycket lugnare med alla förberedelser den här gången. När jag väntade Zeb packade jag typ bb-väskan i vecka 34 eller nåt, känns otroligt långt bort att göra det men snart är ju sjutton vecka 34 här:)

Trevlig lördagkväll på er!
/Tina


Köttfärslimpa!

Har vilat en välförtjänt timma tillsammans med Zeb efter en massa snöskottning. Som för övrigt verkligen inte är någon bra aktivitet när man är gravid. Fy vilka sammandragningar och ont överallt jag har haft efter morgonens jobb. Och ändå är jag egentligen inte helt klar, men tror jag överlämnar resten till min kära sambo att göra efter jobbet.. Bilen är i allafall framskottad och det är ju huvudsaken så vi kan ta oss ut i eftermiddag.

Nu står det en köttfärslimpa i ugnen som jag snart hoppas är klar, lagom till Zeb vaknar!

Njut nu av all snö, det kanske är den sista för i år;)
/Tina


Tisdag, mitt i veckan..

Tänkte precis skriva att en lagom halvtråkig vanlig tisdag passerat när jag insåg att det faktiskt är alla hjärtans dag! Totalt missat detta och som tur är verkar även min fina sambo gjort det så jag behöver inte ha ett dugg dåligt samvete.. Får skicka extra mycket tanke-kärlek till mina nära och kära nu ikväll<3

Så skönt, idag efter jag slutat jobba hade vi ingenting planerat!! Det är nog första gången och det var så skönt att bara komma hem och sätta sig på golvet och leka med Zeb. Inga tankar i bakhuvudet på att man snart ska åka och storhandla eller något annat tråkigt. Bara få njuta av att umgås med den bästa efter en heldag på jobbet.

Imorgon är det ledig dag för mig. Zeb och jag ska bara vara hemma och sen på eftermiddagen ska Zeb en sväng till mormor och morfar medan jag ska och besöka tabdhygienisten en sväng. Så förhoppningsvis har vi en lugn och skön onsdag framför oss i morgon<3 hinna njuta lite mer av att bara få vara med den bästa!

/Tina


I våran sköna soffa!

I vår sköna soffa har min trötta kropp till slut landat efter en heldag ute på vift. Tror vi lämnade stan strax efter nio i morse och satte fart mot Borås. Vad kan man nu tänkas göra i Borås en lördag mitt i månaden? Jo, min kära sambo hade hittat en förstärkare på blocket som han så gärna ville ha. Snäll sambo som jag är gjorde vi en familjeutflykt av det och passade även på att ta en sväng till knalleland. Som för övrigt inte levde upp till mina förväntningar! Men det är en annan historia.. Kom inte hem fören vid fem- tiden i eftermiddag så nu är hela familjen trötta. Zeb sov hela vägen hem i bilen men somnade ändå klockan åtta ikväll. Så det tar verkligen på krafterna att vara ute på vift en hel dag.

Nu blir det mys i soffan och sen min efterlängtade säng!!
/Tina


Vad händer?!

Vad händer? Vart tar dagarna vägen? Denna vecka har verkligen gått i en rasande fart, känns som det inte är första gången jag skriver det på sista tiden. Men efter jobb, lek med Zeb och allt hemmafix är jag så trött på kvällarna så jag somnar så fort jag slår ner rumpan i soffan. Får väl skylla lite på graviditeten med;) Eddie tycker jag är världens tråkigaste som bara somnar på kvällarna men jag kan verkligen inte hålla isär ögonlocken..

Trodde detta skulle bli en lugn och skön helg hemma men i morgon bär det av till Borås, kommer väl ta hela dagen. Söndag har vi Babysim och sen ryktades det om middag hos svärmor och sen ska man hinna med att vila upp sig lite däribland också. Känner verkligen att jag börjar bli Stor nu, har känt mig så liten och smidig hela den här graviditeten om man jämför med när jag väntade Zeb. Men nu börjar det kännas, klumpig, stor och osmidig;) men vad mysigt det är att ha en stor mage igen också! Känna alla sparkar, små hickar och bara mysa!! Zeb gosar mer och mer med magen och jag tror han fattar mer än vad vi tror om mammas mage! Han vill ligga nära nära magen och känna sparkarna. Storebror redan nu med andra ord;) mitt fina hjärta!

Nej nu ska jag försöka hinna säga några ord till min kära sambo innan ögonen slår igen!

/Tina


Härlig lördag!

Haft en underbart härlig lördag med familjen, gått promenad i kylan, lekt, lagat lunch, vilat middag med Zeb och tillsist lite kälkåkning. Men vilken kyla vi fått! Tror termometern visade -20 grader här nu. Undra om det ska hålla i sig??

Skönt att va hemma en dag måste jag säga efter tre dagars jobb från tidiga morgonen och till fem-tiden varenda dag.. Komma hem efter fem är verkligen ingen höjdare, bara äta kvällsmat, duscha och natta Zeb. Nej, känns inte alls kul när man är van att tillbringa all tid med Zeb. I morgon kör vi Babysim som vanligt och jobba en sväng på eftermiddagen. Sen är det helt plötsligt måndag och jobbvecka framför sig;)

/Tina


God morgon fredag!

Härligt med fredag, för säga vad man vill om att jobba så finns det inget som går upp mot fredagskänslan! Har mer än fullt upp på jobbet så kan ju inte säga att dagarna går sakta men saknar Zeb så otroligt mycket ändå..

Nu ska jag hinka i mig mig kaffe sen ut och skrapa bilen, det däremot är något jag verkligen inte kommer överens med. Fy vad tråkigt och vilken tid det tar. Fryser gör man dessutom när man står och skrapar!!

/Tina


Allvaret..

Japp det är sant, nu kan jag inte blunda eller förneka det längre; idag börjar jag jobba! Idag ska jag vara den som lämnar Zeb strax innan sju och inte kommer hem fören halv fem. Idag ska jag vara den som inte hör när Zeb skrattar, myser ner mig och sover middagslur nära nära honom, idag ska jag vara den som får allt berättat för mig klockan fem ikväll. Trots att jag inte ens åkt hemifrån än så saknar jag honom så otroligt otroligt mycket! Bara att intala mig att jag kan gosa, leka, mysa och skratta igen all tid ikväll.

/Tina


RSS 2.0