2 veckor och 3 dagar sedan..

2 veckor och 3 dagar sen, så länge sen är det sen jag uppdaterade. Har inte alls haft lust eller ork. Men nu sitter jag här i allafall. Vaknade kl.06.50 idag naturligtvis för att jag har semester. Har svårt med det där att koppla av. Sitter och funderar nu på vad jag ska fylla dagen med, sol och strålande väder är det. Tror tyvärr att det kommer bli alldeles för varmt att ligga här hemma i trädgården och pressa på solbrännan idag. Funderar på om jag ska städa ur skafferiet nu på morgonen i allafall, intressant fakta va?

Vad har annars hänt dessa två veckor, vi har varit iväg en massa och hälsat på folk och haft trevligt..  Jag har börjat jobba dag/kvällstid igen efter 9 månaders nattarbete och i fredags gick jag på semester=) Tyvärr blir det så att Eddie och jag bara har en vecka semester ihop, känns ganska tråkigt för det känns inte som semester när den ena måste jobba och passa tider men det får gå.

En dag på min semester ska jag i allafall åka till Nässjö till det stora tygvaruhuset det ryktas om att de har där. Men det får bli en dag när det inte är så fint väder.

Nu ska jag läsa och ta igen vad som hänt på alla bloggar de senaste två veckorna!
/Tina

Nu vart jag lite trött..

Nu när jag satte mig här vid datan kände jag hur trött jag egentligen är. Har vart en jobbig vecka med en massa jobb och för lite sömn. Har sovit grymt dåligt efter att jag jobbat nätterna, och jag som brukar känna mig lite groggy ändå efter jobbar-nätterna så nu är det extremt.

Har städat klart hela huset nu från tak till golv. Det enda som är kvar är fönstrena men dem tar jag en dagg när Eddie är hemma, så han kan hålla i mig lite. Våra fönster öppnar man ju utåt vilket resulterar i när man ska putsa dem måste man hänga ut på utsidan för att komma åt och en del av våra fönster är det ju ca 6-7 meter till backen och jag har ingen lust att trilla ut där.

Har vart lite barnvakt åt lille Hugo i dag med. Gick så bra så, han är för söt den lillen=)

Nu ska jag nog vila en stund innan kvällen bjuder på 11-årskalas.
/Tina

Söndag 100606

Jag har alltid tänkt att jag fattar inte folk som har en blogg men aldrig uppdaterar, varför har man en då??
Men nu ska jag aldrig mer yttra mig om det, har inte tiden, orken eller lusten så varför då tvinga in sig själv i detta vackra väder för att skriva i bloggen? Nej, jag skriver när jag har lust punkt slut!

Helgen har bestått av en massa sol men även lite nytta. I fredags var vi ute och försökte hitta en löst sittande skön klänning till mig, misslyckades totalt! Så jag får gå naken, nej då men en gammal urtvättad resårkjol har jag haft nästan hela helgen. Sen var vi och handlade en massa uteblommor, glömde dock en del så får åka i veckan igen. Fredagskvällen bjöd på grillat och sen kvällsvisit hos Emelie o Dennis.
I lördags hade jag möte här hemma först, sen vart det säbysjön! 20 grader i vattnet och strålande solsken, drömde att jag var utomlands när jag låg på sandstranden.
Idag har det klippts gräs och sen traskat på en 2-timmars långpromenad med älskling. Och naturligtvis men massa solande i helgen med. Älskar ju solen så vad förväntade ni er?
Hörde dock att det skulle bli regn i veckan, tummen ner för det!

Nu ska jag se om älskling kommer hem, är hungrig nu!
/Tina

Insåg just..

Insåg just att jag totalt glömt bort att jag har en blogg,(nej inte riktigt men nästan).
Det har vart en tuff vecka med en massa urjobbiga humörsvägningar, jag hatar det. Jag vill inte va arg, irriterad, snäsig och otrevlig mot folk. Jag vill va trevlig!! Hoppas det släpper o helgen..

Har helt tappat suget för detta tyvärr, men det brukar bli så på sommaren när vädret är vackert och man prioroterar annorlunda. Aja, sorry säger jag bara!
/Tina

RSS 2.0