Irriterande..

Blir så irriterad på Canal Digital, samma sak varenda månad! Jag sitter alltid typ runt den 23:e varje månad och lägger in alla räkningar så de dras den 25:e. Jag hinner bara lägga in alla räkningar så dimper Canal Digitals faktura ner i brevlådan dagen efter. Alltid typ bara 3-4 dagar innan den ska vara betald! Så irriterande, kan de inte skicka ut den i lite mer god tid? Eller så kanske jag bara ska gilla läget och lära mig att den fakturan aldrig kommer fören runt den 25:e och vänta tills dess att lägga in alla räkningar?!
 
Något som är mindre irriterande är juatt det äntligen verkar somvi fått lite sommar i Sverige. Inte jätte varmt men man kan ju i allafall vistas ute i linne. Vi har hängt i lekparken både igår och idag, härligt! Fick sällskap i dag med och det uppskattade nog både jag och Zeb=) Alltid trevligt att ha någon att prata skit med under tiden barnen leker.
 
Imorgon bär det av ut till stugan, så hoppas verkligen att vädret blir bra. Har alltid sån otur när vi ska dit, regnar typ jämt! Lite tråkigt..
 
nu ska jag mata minvrålhungriga dotter här..
/Tina
 

Kolmården:)

Vi fick ett ryck igår att vi ville åka iväg på något skoj men innan frukosten var intagen, barnen klädda,mamman i ordning och den obligatoriska tvättmaskinen påsatt hade klockan blivit alldeles för mycket. Därför blev det en massa hemmafix istället och så planerade vi in en tripp till Kolmården idag istället. Jag har inte varit på Kolmården sen jag va jätte liten så det var verkligen jätte roligt! Sett så många fina och häftiga djur:) Zeb tyckte att kossorna var roligast! Tur att inte hans inträde kostade något, för helt ärligt var han för liten för att kunna ta till sig alla djur. Men mamman och pappan i familjen fick kolla desto mer istället! Så en heldag iväg har vi haft och nu bara soffmys som väntar.. Tyvärrkan jag inte dela med mig av en enda bild då blogg.se fortfarande krånglar..
 
/Tina 

Vad händer??

Jag bloggar ju alltid via telefonen och blogg.se's App men jag kan inte logga in längre! Nu loggade jag in via hemsidan och ser att de helt ändrat om. Är det någon som
Har tips på hur man får appen att funka igen?? Är ju så mycket smidigare att blogga då..
 
/Tina 

Älskade ungar<3

Mina fina älskade underbara barn som morgonmyser i mammas och pappas säng<3


Lekparken!

Lekparken är nog ett favoritställe för Zeb, han blir precis till sig och kan det bli bättre när kompisarna Leah och Hugo kommer dit??! Som ni förstår är det det vi ägnat förmiddagen åt. Zeb tog även den vanliga park-bajsen, kan nog räkna på en hand de gånger vi besökt lekparken utan att Zeb har bajsat. Och det är ju så smidigt att byta på en 1,5 åring som bara vill springa runt och leka, dessutom utomhus!

/Tina


Soffmys..

Man får ta till vara på de korta stunder man kan sitta och mysa i soffan med Stella. Vi kvällsmyser medan Eddie och Zebban duschar:)

Har varit och kollat in rean idag. Tyckte Lindex hade riktigt mycket fint, fick hejda mig lite där men två klänningar och ett par leggins till Stella fick följa med hem. Zeb han fick en så fin tröja med bärgaren på inne på Kapp Ahl. Mamman då? Ingenting! Orkade faktiskt inte gå i mer affärer efter Lindex, Kapp Ahl och Åhlens. Tröttheten har liksom fångat in mig i sitt grepp verkar det som.

Nu mys i soffan hela familjen och tanka energi inför morgondagen!
/Tina


Kan inte bestämma mig..

I våras när halens-katalogen hamnade i min brevlåda blev jag redan då helt förälskad i en klänning. Då var jag ju jätte gravid så det var ju ingen ide att klicka hem den. Tyvärr surfade jag runt på halens hemsida igår och vips så se den där! Lika fin som jag minns den, och nu kan jag inte bestämma mig om det är värt att lägga massa pengar på en klänning. Dessutom blir det ju aldrig bara den där klänningen för jag råkade visst hitta ett par toppar också och en ursöt klänning till Stella och sen lägg på frakt och fakturaavgifter och vips så är man uppe i 1000kr! Varför kan man hitta hitta något snyggt i stan så man slipper allt krångel? För jag kan ju lova att sen kommer klänningen säkert inte passa, så då ska man skicka tillbaka osv. Får sova en natt till på saken och kanske ta ett varv på stan i morgon??! Lindex och Åhléns börjar ju sina reor i morgon;) slutar nog som det brukar, att mamman går hem med en massa fint till barnen och inte ett enda plagg till sig själv.

Idag har Stella varit så vaken! Så roligt att få "träffa" henne lite mer. Legat och myst på brorsans bilmatta medan Zeb och jag lekt med lego. Var ju även på BVC idag och nu är min lilla tjej hela 56cm lång och väger 4580gram. Växer så det knakar med andra ord!

/Tina


Vi måste bestämma oss..

Vi har fortfarande inte skickat in papperna till skatteverket om Stellas namn. Inte för att vi tvekar på att hon ska heta Stella utan för vi inte kan bestämma vad hon ska ha för mellannamn! Mitt förslag är Stella Zoey eller Stella Hollie, bara för att det var mellan Stella, Hollie och Zoey namnvalet stod mellan. Eddie håller inte med mig, men som den karl han är kommer han ju inte med något annat förslag heller! I fredags fick jag papper från Skatteverket att det är registrerat ---- Enell, stackarn! Vi måste enas och skicka in papperna helt klart!

Denna lite halvtråkiga måndag har vi faktiskt hunnit en hel del, jag och barnen. Vi har varit på promenad och lekt i lekparken, lagat mat (okej, värmt rester från igår), dammsugit och moppat golven, städat toaletten och nu sover båda mina små hjärtan och jag har passat på att vika tvätt och skriva mat/handelslista inför den kommande veckan. När Zebban vaknar ska vi åka ut till Sofie och prova klänningar som hon ska skänka bort och även lite kläder till Stella hade hon;)

Nu ska jag unna mig en kopp kaffe i lugn och ro och läsa lite i en av mina alldeles för många olästa tidningar!
/Tina


Lyx:)

Här har hela familjen just varit i kyrkan, vadan denna ära undrar ni? Jo, Zeb har haft avslutning med klapp och klang och den råkar vara just i kyrkan. Annars har jag nog bara varit i kyrkan vid skolavslutningarna och detta var faktiskt lite samma känsla. Kunde riktigt känna hur det sprätte i benen och man ville springa ut på sommarlov och vara bekymmersfri i nästan två månader! Tänk vilken lyx det hade varit..

På tal om lyx har jag duschat i lugn och ro medan barnen sov, har nog inte duschat länge och njutit sen Stella föddes. Underbart! Snacka om vardagslyx för en nybliven tvåbarnsmamma. Eddie hävdar ju bestämt att alla tvåbarnsmammor (och de som har fler barn naturligtvis) ser konstant slitna ut tills barnen är 15 år. Så för att försöka bevisa motsatsen har jag faktiskt lagt tid på att platta håret ordentligt också! Känner mig nästan som 16 år igen förutom att jag under tiden jag plattade håret inte stod och tänkte på hur många cider jag hade till kvällen, vilka killar som skulle med, vem som kunde tänkas köpa cigaretter utan tankarna gick snarare i banorna; vad ska vi äta till lunch när Zeb vaknar, hoppas jag hinner vika lite tvätt medan barnen sover och vi får inte glömma barnstolen när vi ska till Fam. Rehn/Palmkvist ikväll. Det händer trots allt ganska mycket under åren mellan 16-18 tills man är nästan 24 tydligen.. Eller kommer det kanske när man skaffar familj?! Jag längtar iallafall inte tillbaka till den tiden trots att det var ofantligt rolig tid:)

Nej, nu har mamman inte tid att sitta här längre. Ner i tvättstugan med detsamma!!
/Tina


Stanna tiden!

Kan vi ta och stanna tiden lite för jag hinner inte med!!! Min hjärna är som en gummiboll och det känns inte som jag hinner med, vet inte vad det är jag vill hinna med men känns som jag ligger konstant efter och ändå kan jag inte komma på vad jag ligger efter med förutom tvätt, städ och hemmafix men det får vara. Jag vill hinna njuta mer av mina fina barn helt enkelt tror jag. Kanske har jag trots allt fått en släng av babyblues??!!

Jobbigt när känslorna snurrar i allafall. Nu sover bägge barnen och jag tror jag ska försöka vila en stund jag med, så kanske det känns bättre sen..
/Tina


Så skönt och välbehövligt!

Mina fina barn har nu sovit två timmar i sträck, samtidigt! Och jag har fått vila nästan lika länge jag med:) flera dagar nu så har Zeb bara sovit 45minuter och jag har inte hunnit lägga ner huvudet innan Stella vaknat. Ungefär likadant har våra nätter sett ut så det här var helt underbart skönt!!!

Mina fina hjärtan har tyvärr blivit förskyls bägge två också. Värst tar det ju på Stella som är så liten, låter som en liten gris när hon andas.. Hoppas att de får bli kvitt det snabbt bägge två!

Nu vaknar Lill-fisa, bäst jag tar upp henne snabbt som attan innan Zeb vaknar!
/Tina


Lördag..

Man vänjer sig fort, jag och barnen(det känns i och för sig fortfarande lustigt att säga) har varit själva i tre dagar och idag när Eddie var ledig kändes det helt fel! Man vänjer sig så otroligt fort så det är inte klokt. Eddie har ju inte plockat ut alla sina tio pappadagar man får vid barnets födelse än, så nästa vecka ska han bara jobba måndag och sen va ledig resten av veckan. Då hinner vi väl bli bortskämda med det igen, men samtidigt skönt att få lyxen att va hemma båda två lite till.

Idag blev ju Stella hela 2 veckor också!! Fattar inte vart tiden tagit vägen men samtidig känns det som hon alltid varit här. Åter igen, tänk vad snabbt man vänjer sig. Lilla fina tjejen har ägnat sig 2-veckorsdag med att enbart sova, får väl se om det blir någon sömn inatt. Vi andra i familjen ägnade förmiddagen åt att gå på Österbymo marken, där de även hade utställning av gamla traktorer till Zebs stora lycka! Helt överlycklig blev han och skulle minsann provsitta nästan varenda en innan vi tillslut lyckades locka iväg honom med fika. Mammas fina kille blir nog ett riktigt motor-fan och säkert bonde. Bäst att börja leta efter en tjej med en gård till honom;)

Nu ska jag krypa ner i sängen med en av alla mina olästa tidningar och mysa!
/Tina

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1714217/images/2012/pic_205066752.jpg" class="image">


Lördag..

Man vänjer sig fort, jag och barnen(det känns i och för sig fortfarande lustigt att säga) har varit själva i tre dagar och idag när Eddie var ledig kändes det helt fel! Man vänjer sig så otroligt fort så det är inte klokt. Eddie har ju inte plockat ut alla sina tio pappadagar man får vid barnets födelse än, så nästa vecka ska han bara jobba måndag och sen va ledig resten av veckan. Då hinner vi väl bli bortskämda med det igen, men samtidigt skönt att få lyxen att va hemma båda två lite till.

Idag blev ju Stella hela 2 veckor också!! Fattar inte vart tiden tagit vägen men samtidig känns det som hon alltid varit här. Åter igen, tänk vad snabbt man vänjer sig. Lilla fina tjejen har ägnat sig 2-veckorsdag med att enbart sova, får väl se om det blir någon sömn inatt. Vi andra i familjen ägnade förmiddagen åt att gå på Österbymo marken, där de även hade utställning av gamla traktorer till Zebs stora lycka! Helt överlycklig blev han och skulle minsann provsitta nästan varenda en innan vi tillslut lyckades locka iväg honom med fika. Mammas fina kille blir nog ett riktigt motor-fan och säkert bonde. Bäst att börja leta efter en tjej med en gård till honom;)

Nu ska jag krypa ner i sängen med en av alla mina olästa tidningar och mysa!
/Tina


RSS 2.0