Julklappar..

Fick äntligen lite tid och ork att sätta mig ner och sy igår kväll. Har varit så fasligt trött så sistone så när barnen väl somnat har orken inte funnits till att krypa in i min syvrå. Men har ju lite påbörjade julklappar att avsluta innan tomten kommer;) Barnen ska få Zebra-pyjamasar båda två och igår gjorde jag klart Zebs så bara en kvar! 


Ha en fin helg!
/Tina

Snö!!

Åh vilken vacker syn på morgonen, snö!!!! Inga mängder men ska visst snöa hela dagen så vi får hoppas på mer. Kanske till och med blir premiärskottning i nya huset? Vilket för det här med skottning av trottoarer på tal, hur noga är de att man ska skota "sin" trottoar när man bor i villaområde? Där vi bodde innan skottade vi bara den bit vi själva gick på för att ta in posten men den andra trottoaren fick va. Inget lätt det här med "sociala" regler. 

Jag ska in på ett möte på jobbet idag och barnen ska få mysa med farmor. Och sen ska vi ut och leka av oss i snön!!!

/Tina

Hiss eller diss??

Kära bloggläsare. Sytt detta till Ellabellan idag i storlek 92. Hiss eller diss???  




Önskar själv att jag gjort snedkragen något större och kan inte själv bestämma mig för om det är fööör moget för en lite skrutta på 1,5 år. Så vad tycker ni???

/Tina

1:a advent





Så här ser min adventsljusstake ut i år och vi tjuvstartade genom att tända första ljuset redan igår kväll. 

Vi firar 1:a advent genom att ha 3-årskalas. Idag blir det våra familjer som kommer och i morgon barnkalas. Fullt upp med andra ord:) 

/Tina 

RSS 2.0