Rastlös..

Jag känner mig lite rastlös just nu, Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Känns mest som att jag sitter och tittar på klockan som ska gå. Inte för att jag väntar på något särskilt men jag känner mig bara lite uschlig och rastlös idag, eller onyttig kanske är ordet? Borde kanske göra något men det blir ingenting gjort. Börjar bli lite segt att va hemma själv på dagarna nu, så här efter två veckor. Men i morgon går Eddie på semester med.

Igår hade jag storbesök av Emelie och Sofie med barnen Hugo och Leah. Mysigt och skönt för en sällskapssjuk Tina att få lite besök.

Inser att det är väldigt längesen det var med någon bild här, men jag får väl ta kort på mina fötter eller nåt.. Hahaha..

Nu SKA jag göra någon nytta!
/Tina

Hemmafru..

Idag leker jag hemmafru med en knut på huvudet och förklädet på, och bullbaket i full fart. Massa bullar ska det bli idag så vi klarar oss hela sommaren.

Idag är det lite svalare och på ett sätt känns det ganska skönt att få va inne och pyssla lite, ta igen saker som man inte vill göra när vädret är strålande. Vilken start på min semester jag har haft! Inte en enda dålig dag. Känns dock som jag har haft ganska tråkig semester, blir ju inte att man hittar på något direkt när man är själv hemma och ingen annan har semester. Nästa vecka har Eddie och jag semester en vecka tillsammans sen börjar jag jobba igen. Funderar på om vi ska ta en tripp till Öland om det är skapligt väder, jag har ju aldrig varit där. Men först blir det att kolla väderprognosen i slutet av veckan och sen självklart måste vi ju hitta någonstans att bo med.

Om vädret inte är med oss nästa vecka så tror jag minsann att vi ska tapetsera om och byta golv i köket. Så upp till vädrets makter hur det blir!

Nu ska jag titta till mina jäsande bullar.
/Tina

Jag blir lite ledsen nu...

Har varit en heldag i sagornas värld idag, eller i allafall i staden där sagorna en gång startade; Vimmerby. Så himla mysig stad! Har gått på stan med Mamma och Pappa och ätit gott. Blir lite ledsen bara, jag har köpt två bikinis redan i år, en som vart för liten innan sommaren kom och en som jag kunnat ha nu i början men som jag börjar växa ur nu. Så idag skulle det shoppas en igen. Inte lätt att hitta en bikini som är liten runt om med lite större kupor kan jag lova! (Fattar inte  hur alla smala tjejer med stora silikontuttar bär sig åt menmen..) Men tillslut efter typ en timmes provande inne på Cubus hittade jag en som satt bra plus att den var snygg. Trött, varm och irriterad som jag var tänkte jag snabbt att det räcker ju om jag går upp en storlek på underdelen så jag provade aldrig den. Väl hemma i eftermiddags provande jag underdelen; för liten!!! Sitter perfekt upptill men för små trosor. Jaha 300kr åt skogen idag med då! Det värsta känns ändå att jag verkligen verkligen gillade den, turkos virkad fin. Blä va less jag blir!

I morgon får jag väl sola naken då eller i en för liten bikini. Måste ringa vetrinären i morgon med. Katten Sessan har fått en otäck blåsa i munnen som varar sig, så jag måste ringa och höra om hon kan få lite antibiotika eller nåt.

Aja nog tjatat. Nu ska jag ägna kvällen åt att sörja över mitt bikini-köp samt surfa, för det vet jag inte när jag gjorde senast.
/Tina

RSS 2.0