Överaktiv!

Ja det är vad man minst sagt kan kalla Zeb sen vi kom hem vid halv fyra tiden. Har ju varit en sväng uppe i Sälen och åkt si så där 110 mil i bilen på tre dagar så det var verkligen en överlycklig Zeb som fot omkring här hemma ikväll. Nu sover han som en klubbad säl! Eddie han klarade sig igenom Vasaloppet kanon! Trots att vädergudarna inte alls var på deras sida. Fy tyckte så synd om alla åkare när vi stod och tittade och de flesta hade varken fäste eller glid. Men om han ska åka fler gånger, ja då kan väl inte vädret och förhållandena vara sämre i allafall. Trevligt med en liten minisemester hela familjen

Just det, Zeb har vägrat ta nappen i tre dagar! Nonchalerat den totalt och tro det eller ej har han kunnat somna hur bra som helst ändå. Så vi får väl se hur fortsättningen blir, han kanske blir nappfri av sig självt. Ska inte ropa Hej än, men vore himla smidigt om så är fallet! Dessutom ganska perfekt om han vill sluta med den innan bebisen kommer.

Nu ska jag njuta av en påse ahlgrens bilar som åkt tur och retur Tranås-Sälen Sälen-Mora och till slut hem till Tranås igen utan att ha blivit uppäten:)

/Tina


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0