Busfrö..

Det riktigt syns hur det kliar i Zebs kropp för tillfället. Sova det är det värsta som finns och än värre att sitta eller ligga still, tog en kort morgonpromenad på 40 minuter och tur var det! Zeb ålade sig som en tok och tjöt för han var tvungen att sitta still. Och som sagt det här med att få honom att sova, det är hopplöst. Han ställer sig upp, sätter sig, kryper omkring och är egentligen skittrött men kan inte koppla av. Får ju mer eller mindre hålla fast honom så han kommer till ro och kan somna. Känns som det är någon fas vid 10-månader eller?! Tycker det känns som det är längesen Zeb gick igenom en utvecklingsfas sist, så det kanske är det på gång.


´Vad gör det lilla busfröt här, kanske ni undrar?!


Jo, spelar på detta nya instrument han fått av Sofie=) En riktig favorit nu när han kommit på hur man gör..

Sa jag förresten att jag gjort världens kap? Nej, tror inte jag gjorde det. Budade hem ett par helt nya VillerValla hängslebyxor till Zeb på tradera, 120 kr (+24 i frakt). Aja, tänkte inte mycket mer på det (tyckte nästan de blev lite väl dyra..) igår kom de i allafall i brevlådan och i och med att de var helt nya satt prislappen kvar, 399kr!! Fynd med andra ord, borde verkligen ha mer koll på tradera. Dessutom kom de från ett företag, så jag ska kolla deras hemsida och se vad de tar för dem där..


Under matsalsbordet har Sessan kunnat gömma sig länge för Zeb, tyvärr inte längre för Zeb vet precis hur han ska komma åt henne numera. Inte många ställen hon har kvar som han inte når henne på;P

/Tina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0