campat..

Inatt har vi campat, inte på någon fin camping inte utan på vårat vardagsrumsgolv framför öppna spisen. Värmen kom aldrig upp ordentligt igår så efter en massa eldning i braskaminen beslutade vi att sova på luftmadrasser där framför istället för i det kalla sovrummet. Kan inte påstå att det var så jätte bekvämt och Zeb förstod att någonting var annorlunda och hade jätte svårt att koppla av, menmen nu har vi värme här hemma igen och hoppas att denna natten kan spenderas där den ska.

Sitter och funderar på om jag ska gå och bada Zeb nu istället för ikväll. Han blir ofta så himla trött efter badet och då blir det lite skrik, i och med att han är trött redan från början. Så funderar på om vi ska bada nu istället, för nu är han ju pigg. Aja, får se hur vi gör.

Har varit en sväng på stan och letat efter badbyxor till honom, vilket ingen barnaffär i stan hade hemma! Var på väg hem, men kunde dröja... Ahh..varför ha en affär om man inte har saker hemma? Får beställa hem ett par från nätet istället helt enkelt.

Hoppas ni alla har en bra lördag!
/Tina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0